Kje kupiti zdravje?

Kje kupiti zdravje

V Fizioterapiji Mediko razkrivamo majhne spremembe, ki imajo velik učinek na počutje in zdravje. Ne, ne bomo vam prodajali čudežnih tablet, mazil, obližev, zdravljenj….Zdravje imate v sebi in ga znate poisati tudi sami. Mnogokrat je potrebno uporabiti samo princip ZKL (zdrava kmečka logika). Predvsem pa je potrebno poslušati in slišati sebe in seveda ukrepati.

Branje in prepoznavanje opozorilnih simptomov je seveda koristno a tudi tu velja predvsem poslušanje sebe in ZKL. Torej kaj lahko v resnici naredimo. Ponujamo vam 3 koristne nasvete.

Večkrat na dan vstanite, se močno pretegnite, raztegnite svojo hrbtenico in telo. Hkrati naredite še nekaj vaj za mišično moč in vzdržljivost.  Sprostite svoje telo, poravnajte čelo, nasmehnite se, zadihajte.

Naučite se biti sami s seboj. Imejte se radi in postavite sebe na prvo mesto. Razmislite kaj je tisto, kar vas izpopolnjuje. Reči ne je umetnost, naučite se je. Pa vendar poiščite tudi stike s prijatelji in znanci, a ostanite pri tem to kar ste.

Prav je, da ste pozorni in previdni, a ne stiskajte sebe za vrat ob misli, kaj pa če….Nerazumni strah je največkrat neutemeljen in nepotreben. Težave boste reševali, ko in če bo do njih prišlo.

Bodite veseli in zadovoljni.