Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vse informacije in na tem spletnem mestu predstavljene vsebine (besedila, fotografije itd.) so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik varovanja intelektualne lastnine. Uporaba avtorsko zaščitenih vsebin v komercialne namene, brez predhodnega pisnega dovoljenja urednika, je prepovedana in predstavlja kršitev zakonskih predpisov.

Reprodukcija delov vsebin spletnega mesta fizioterapija-mediko.si je dovoljena izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir navedeno “fizioterapija-mediko.si

Nespoštovanje določb iz Pravnega obvestila

Urednik in avtorji vsebin, objavljenih na spletnih straneh, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V primeru zlorabe spletnih vsebin in kršenja zakonov, bo urednik zoper storilca ukrepal skladno z veljavnimi zakonskimi predpisi.

Hipertekstualne povezave

Narava svetovnega spleta in spletnega mesta fizioterapija-mediko.si onemogoča nadzor nad vsebinami, do katerih vodijo hipertekstualne povezave (linki) s tega spletnega mesta, zato urednik ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav.

Pomembno!

Ogledovanje vsebin spletnih strani fizioterapija-mediko.si pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.