20 let kakovosti in tradicije

1995-2005 prvih 10 let

Mnogo bolečih ram, komolcev in kolen smo sprejeli na terapijo.

Skupaj smo rehabilitirali nešteto bolečih ram, umiriti veliko vnetih komolcev, razgibali poškodovana kolena in gležnje, ponovno smo se učili hoditi, skupaj smo ugotavljali da je s križem res križ, pa vendar smo na koncu zmagali nad njim, zbudili smo kar nekaj živcev, rehabilitirali vratne hrbtenice, tako da so se glave spet lahko vrtele in še in še… Skupaj smo se učili, skupaj napredovali, se smejali, pa tudi kdaj pa kdaj jokali.

Vendar na gre samo za ramena, kolena, križe, pomembni so bolniki, naši bolniki. Pri nas se trudimo za celostno obravnavo bolnikov.

Danes nam gre bolje, napredujemo hitreje, učimo pa se še vedno. Vi in mi.
Morda res ne najdemo vedno popolne rešitve za vsakogar, se pa potrudim za vsakogar izmed vas.

2006 –2010 naslednjih 5 let

V začetku drugega desetletnega obdobja smo za vas pripravili novo telovadnico, kjer lahko individualno ali skupinsko izvajamo vse oblike vaj. V njej je kar nekaj novih primočkov, ki pa so včasih nam »bolj« ljubi kot vam. Vendar smo na koncu vsi enotnega menja »Boljše je!«

Novo pridobljeno znanje PNF v tujini je bil vzvod za nov izziv.

V začetku leta 2008 smo odprli novo ambulato v Ljubljani, ki je namenjena predvsem manualnemu delu, torej vrstam manualnih fizioterapevtskih tehnik. Obilica fizioterapevtskih metod, ki smo jih osvojili v preteklih desetih letih lahko prinese zelo dobre rezultate pri vzdrževanju kot tudi pri odpravljanju patoloških stanj.

V letih od 2008 do 2010 smo svoje znanje razširili šez znanjem iz limfne drenaže, kraniosakralne terapije, nevrofizioterapije,poglobili smo znanje manualne fizioterapije.

Sodelovali smo pri pripravi oddaje RTV Slovenije Tv Dobro jutro, podpisali smo pogodbo o sodelovanju z Nogometnim klubom Brinje iz Grosuplja.

2011 -2015 – 20 let delovanja

V letu 2011 smo pričeli z dodatnimi izpopolnjevanji v tujini v smeri manualne medicine Izobraževali smo se v Italiji, Nemčiji, Angliji, Belgiji.V letu 2012 smo pričeli s poučevanjem anatomije pri pripravi slušateljev za pridobitev potrdila za NPK, postali smo član komisije za podeljevanje NPK, sodeljujemo z VŠGT Bled, izvajamo promocijo zdravja po podjetjih…predvsem pa se trudimo za vas.

2015 – 2022

Znanje je last vseh in potrebno ga je deliti, zato smo se aktivno vključili v izobraževanje novih fizioterapevtov. Navdušuje nas njihov zanos in veselje do novih znanj. Poleg izobraževanja na dveh fakultetah je dozorelo tudi novo spoznanje. Ker vemo, da lahko delamo še boljše in v želji ponuditi pomoč takrat, ko jo pacienti potrebujejo, smo se v letu 2022 odločili, da prekinemo izvajanje fizioterapije na delovni nalog. Pa vendar, ostajamo še vedno tukaj, za vas in vas z veseljem sprejmemo v naši ambulanti v Ljubljani.

28 let delovanja