Podarite zdravje

Poseben paket terapij – podarite zdravje

V Fizioterapiji Mediko imamo poleg klasične fizioterapije, masaž in ročne limfne drenaže pripravljenih kar nekaj paketov, ki pripomorejo k lajšanju ali odpravi težav gibalnega sistema.

Za vse, ki ste se že naročili na fizioterapijo in ne morete čakati do datuma na katerega ste naročeni, smo pripravili ugodne pakete terapij.

Za 6 obiskov po eno terapijo  boste na primer plačali samo 50,00 eur, za paket 6 obiskov po dve terapiji dnevno pa le 65,00 eur. Tako boste vi ali vaši bližnji lažje dočakali datum, na katerega ste naročeni. Pripravljene imamo tudi celostne pakete terapij, kjer se v individualni obravnavi posvetimo le vam. Cene pa se od pakete do paketa razlikujejo, glede na  vaše težave. Po želji vam pripravimo tudi lično izdelane bone, ki so primerni tudi kot darilo. Zakaj ne bi letos podarili tisto kar je največ vredno, podarite sebi ali svojim bližnjim zdravje. Več o paketih si lahko preberete na naši spletni strani www.fizioterapija-mediko.si.

In ker ste se, kot pravi naš slogan, odločili da sebe postavite na prvo mesto, nas lahko za več informacij tudi pokličete na telefon ali nam pišete po elektronski pošti info@fizioterapija-mediko.si .

Darilni boni

 

Ko nekomu iz srca želite vse naj naj,…

Pri nas lahko kupite bon za različne oblike masaž, protibolečinske terapije, fizioterapijo, ali pa izberete najlepše darilo v zadnjem hipu, enkratno razvajanje!

Presenetite svoje najdražje, podarite jim urico sprostitve ali jim pomagajte povrniti zdravje.