[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pri nas skrbimo za vaše zdravje in vaše dobro počutje. Poskušali bomo izboljšati, po možnosti vrniti vaše zdravje.

Fizioterapijo za vas opravljamo s pomočjo fizioterapevtskih tehnik, manualne terapije in naprav vam bomo pomagali povrniti, kar v največji meri odpraviti bolečino, ponovno pridobiti izgubljeno gibljivost in mišično moč. Naučili vas bomo kako lahko poskrbite za svoje zdravje sami.

Fizioterapija Mediko nudi vse kar mora nuditi sodobna fizioterapija, ustrezno opremo, vrhunsko znanje in strokovni pristop. Izvajamo vse oblike protibolečinske elektroterapije, ultrazvok, lasersko terapijo, limfno drenažo, ekstenzijo, razgibavanja po poškodbah, manualne terapije, limfne drenaže in nevrofizioterapijo.

Fizioterapevtske storitve v Ljubljani so na voljo samoplačnikom, v Višnji Gori pa zavarovancem ZZZS in samoplačnikom. V Višnji Gori v večernih urah poteka terapevtska vadba z osnovami medicinske gimnastike in pilatesa namenjena tistim, ki imajo zdravstvene težave, kot tudi tistim, ki želijo preventivno narediti nekaj zase.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]