Fizioterapevtske vaje v Višnji Gori

S terapevtsko vadbo in pilatesom v Višnji gori začnemo 24.09. za tiste, ki vadite ob ponedeljkih in sredah in 01.10. za tiste, ki vadite ob torkih in četrtkih.

Vabimo tudi nove članice in člane da se nam pridružijo.Če želite zvedeti več nam pošljite sporočilo ali nas pokličite po telefonu.

Celoletna vodena terapevtska skupinska vadba in pilates (v Višnji Gori)
V našem centru poteka celoletna terapevtska vodena vadba. Srečujemo se enkrat ali dvakrat tedensko v majhnih skupinah do 10 udeležencev.Organizirana je tudi terapevtska pilates vadba.
Celoletna individualna terapevtska vadba in pilates (v Višnji Gori ali v Ljubljani)
Omogočamo tudi celoletno individualno terapevtsko vadbo, pri kateri sestavimo program vaj posebej za vas, na osnovi predhodne analize vaše gibljivosti in mišične moč
Telovadba-v-visnji-gori600x400

Razgibajte se in naredite nekaj zase in za svoje zdravje!

Udeleženci so razdeljeni v manjše skupine, do 10 oseb. Fizioterapevtske vaje potekajo enkrat tedensko. Poudarek je na pridobitvi obsega gibov, normalni raztegljivosti mišic in vezivnega tkiva in na splošni fizični kondiciji. Izvajamo medicinsko gimnastiko in vaje za stabilnost hrbtenice in medenice. Vzdušje v skupinah je prijetno, domače. Ob koncu leta organiziramo tradicionalni izlet v neznano.
Vadba je primerna za oba spola.

Fizioterapevtske vaje so namenjene vsem, ki bi radi naredili nekaj zase in izboljšali splošno počutje. Dobrodošli so tudi moški!

Blanka, nekaj o problematiki ali na splošno o dobrem počutju.

Prednosti

    • vodena terapevtska telovadba
    • pilates
    • sproščeno vzdušje
    • tradicionalni zaključni izlet

Naroči se na posvet

Morda vas zanima tudi