• 27 OKT 14
  Iztok Tivadar, osebni trener
  O MENI:
  • Osebni trener fitnesa Fakultete za šport
  • Solastnik in trener v Apolon centru vodenih vadb
  • Trener rokometa
  • Opravljen tečaj klasične masaže
  S športom sem tako rekoč zrasel in predstavlja pomemben del mojega življenja. Začetno spoznavanje z različnimi športnimi panogami mi je na začetku predstavljalo druženje z sovrstniki, igro in zabavo, kasneje pa me je privedlo na Fakulteto za šport v Ljubljani, kjer sem se podrobneje spoznal z osnovnimi načeli treniranja,  podajanja znanja ter veliko znanosti, ki so povezane s športom in človekom. Odločil sem se, da je to pot, ki ji moram v življenju slediti.
  S pridobljenim znanjem sem začel delovati v različnih fitnes centrih, kasneje pa sva s prijateljem in poslovnim partnerjem ustanovila Apolon center vodenih vadb, kjer ponujamo različne načine treningov in funkcionalne vadbe (bootcamp, kettlebell, TRX, crossfit ter weightlifting), s katerimi strankam pomagamo pri vzpostavljanju zdravega načina življenja in boljšega počutja. Moja želja je deliti svoje znanje in izkušnje ter pomagati ljudem pri uresničevanju svojih ciljev po boljšem in vitalnejšem življenju. Eden od ciljev je tudi učenje samostojnega ter predvsem varnega treniranja. Svoje znanje redno nadgrajujem in dopolnjujem z udeleževanjem različnih seminarjev in kongresov.
  Še kako dobro vem, da se današnji človek niti ne zaveda, kako pogosto se pritožuje nad bolečinami gibalnega sistema, zato sem opravil tečaj klasične masaže, s katero lahko ublažimo zdravstvene težave, ohranjamo zdravje in zagotavljamo dobro počutje.